Big Mama Scandal представиха новия си албум

След няколкогодишно мълчание, момчетата от рок бандата BIG MAMA SCANDAL се завърнаха с нов албум  – BY YOU. На 19 октомври в столичен клуб се състоя официалната премиера на диска.
Музикантите се върнаха към стария си стил с парчета на английски език. Промоцията уважиха приятели и журналисти, сред които: Ивайло Крайчовски (ФСБ), Пейо Пеев (група Спринт), Пламена от Music Idol, Ан-Джи, водещи на новините в БНТ, фолклорния певец Александър Александров – Алекс и много други.

Лайф изпълненията на групата повишиха градуса на купона до макс, а присъстващите ги възнаградиха с шумни аплодисменти. Имаше много рок фенове които пееха и танцуваха заедно с момчетата от групата: Иво Гочев (вокал), Иван Любомиров (китара), Николай Дарадидов (бас) и Костадин Шумеров (барабани). Много от парчетата в албума вече са издавани, но в Съединените щати, а две от тях участват успешно в българските класации. Музикантите имат амбиция за пробив на световния музикален пазар и вече имат сериозни успехи в реализирането на тази идея. Албумът е издаден от “БГ Мюзик къмпани“ и е част от една сериозна инициатива в подкрепа на  новата авторска българска музика.

Сподели в: