Benny Benassi идва в България с нов сингъл

Новият сингъл на един от малкото диджеи, носители на Grammy – Benny Benassi се нарича Come Fly Away. Песента е от новия албум на италианеца – Rock’n’Rave, а вокалите в нея са дело на Channing.

Парчето попадна и в топ селекцията на първата хитова компилация, която ще бъде издадена в България – Super Auto Hits vol. 22. Албумът ще излезе на музикалния пазар през месец февруари и ще съдържа 21 от най-големите хитове в момента.

Benny Benassi пък ще гостува в София на 31 януари и ще открие парти сезона в клуб Ялта. По време на шоуто, той ще представи ултрамодерния саунд на парчетата от соловия си албум Rock’n’Rave, който бе издаден в средата на 2008 г. У нас проектът влезе завинаги в историята на съвременната музика като първият изцяло дигитален албум, издаден в България. Проектът може да бъде купен единствено под формата на легален даунлоуд чрез музикалния уебсайт и магазин “mp3.bg”.

Rock’n’Rave е достъпен на уникално ниската цена от 9.60 лв. и включва и бонус от 5 от най-големите ремикси на Benny Benassi, в които геният му зад пулта се сблъсква с парчета на изпълнители от ранга на Иги Поп и Public Enemy. Сред тях е и удостоеният с награда Grammy за най-добър ремикс – Bring The Noise.

Сподели в: