BazArt.bg стартира ежемесечни "базарти"

BazArt.bg стартира ежемесечни "базарти" в редица столични заведения, където български автори на ръчно изработени бижута, дрехи и аксесоари излагат творенията си, а ценители на ръчния труд и уникалните неща могат да ги разгледат и да си купят някои от тях.

От BazArt.bg са се погрижили всичко това да се случва в приятната и непринудена обстановка, която предлагат избрани клубове и арт пространства в София, където често се събират любители на хубавата музика и сладките приказки на по чашка с приятели.

Началото на поредицата от събития, организирани от BazArt.bg, беше поставено на 17 април в столичния клуб Twins в НДК, а второто очаква посетителите си от 17:30ч в DADA Cultural Bar на ул."Бенковски" N10. Следващите ще бъдат обявявани на Facebook страницата на BazArt.bg, а скоро и в електронната платформа на сайта, която предстои да бъде открита.

BazArt.bg подкрепя И Аз мога/ I Can Too за подпомагане на деца със специални нужди и популяризира мисията на организацията по време на „базартите“. Всеки може да се включи, като избере аксесоар I Can Too по време на събитията и дари в помощ реализиране целите на И Аз мога. www.icantoo.eu

За повече информация:
http://www.facebook.com/BazArtbg
http://www.facebook.com/events/162397170591225/

Сподели в: