Babyface Clan, Panican Whyasker и Анимационерите се събират за общ концерт

Три звездни български групи, които за съжаление, отдавна не бяхме чували, се събират за мега концерт в столичния клуб Blue Box. Babyface Clan, Panican Whyasker и Анимационерите ще зарадват родните фенове с общия си концерт, като амбициозният проект на популярните с алтернативния си саунд банди е предизвикателство за българската публика и предпоставка за мащабно концертно събитие, без участието на чужди изпълнители. Доказателство, че родните групи са не по-малко добри и събират хора на концерти ще намерим на 9 април (четвъртък), когато трите банди ще забият.

Несъмнено голямото завръщане е това на Babyface Clan, които преди седмица обявиха, че се събират отново и окончателно, което може само да радва почитателите на алтернативна музика у нас. Наскоро в известно радиопредаване Насо Русков обяви: "Събираме се! Групата отново е активна. Китаристът ни Чарли се връща от Лондон и ще правим нови парчета. Новият Babyface ще бъде адски енергичен, направо разцепваме!"

Предстоящият концерт ще бъде и една от редките възможности да бъдат наблюдавани АНИМАЦИОНЕРИТЕ на живо. През последните пет години групата ограничи до минимум своите изяви и съответно всяка тяхна епизодична поява е обект на силен интерес. Анимационерите имат зад гърба си два успешни албума, вторият от които печели наградата за „Най-добър Рок/Алтернативен албум” на Шестите годишни музикални награди на телевизия ММ през 2004-та година. От известно време музикантите прецизно подготвят материал за следващ албум, част от който Анимационерите ще включат в добре оформен сет в четвъртък вечер на 9 април.

И накрая, но не последно място, звездната тройка завършват момчетата от Panican Whyasker, които от създаването на бандата досега са супер успешна алтърнатив-рок група у нас.

Не пропускайте уникалното удоволствие да видите на живо тези три страхотни групи, които ще свирят заедно за първи път. Мястото е клуб Blue Box, денят е 9 април, часът – 20.00.

Билети за събитието могат да бъдат открити в мрежата на Ticketstream.bg, като цената им на предварителна продажба е 15 лв., а в деня на концерта и на място – 20 лв.

Сподели в: