Azzido Da Bass, Boris S. и Boriqua Tribez на безплатно парти в зала Христо Ботев

На 25 октомври 2007 г., четвъртък, столичната зала “Христо Ботев” ще стане домакин на голямото заключително парти от националното турне на DJ Balthazar, DJ Dian и JackRock. Турът на тримата диджеи, който в момента е в разгара си, се радва на тотален успех и препълнени клубове в цялата страна.

За гранд финалът на 25.10. организаторите от Renesanz и Deep Zone са поканили трима специални гост-диджеи от чужбина. Хедлайнер на събитието ще бъде немската електро звезда Azzido Da Bass, автор на редица световноизвестни хитове, сред които и култовото парче Dooms Night, спечелило призове от German Dance Awards, DJ Magazine, Mixmag, MTV и др. Австрийският трайбъл техно маестро Boriqua Tribez, който идва за първи път у нас, пък ще покаже висши диджей умения на три грамофона. Почитателите на по-твърдия звук също няма да бъдат разочаровани – за тях е предвиден сетът на Boris S. от Германия, един от най-популярните артисти в хард техно средите.

Специално участие наживо ще направят и Deep Zone Project, които заедно с новия член на групата певицата Йоана ще представят предпремиерен репертоар + някои от класическите си хитове в различен аранжимент.

Важна подробност е, че входът на партито ще бъде свободен, а всеки посетител ще получи като подарък ексклузивен микс на Deep Zone Project vs Balthazar & JackRock. Зала “Христо Ботев” ще бъде оборудвана с 50 KW озвучителна система, ефектно осветление и няколко екрана с визии, дело на най-добрите български визуалисти – FPS Visuals. Повече подробности могат да бъдат намерени на www.renesanz.com.
 

Сподели в: