Az-Jenata.com празнува шести рожден ден

На 8 март (събота) 2008 г.  от 18 ч в клуб В 29 (ул. "Владайска" 29) на Международният ден на жената – електронното женско списание Az-Jenata.com ще отбележи шестия си рожден ден с голямо парти, специално за своите читатели и приятели.

Водеща на купона ще бъде Виктория Керин, ще има много подаръци и награди, добро настроение, а 20 от най-активните фенове на сайта ще получат специални грамоти за особени заслуги. Ще бъдат показани и най-добрите снимки от фото-конкурса на Az-Jenata.com  „Щастлива, щастливи“, в който взеха участие 140 почитатели на сайта. 

„Нашите читатели винаги са били най-голямото ни богатство. Затова решихме, че най-добрият начин да отпразнуваме шестия си рожден ден е да бъдем заедно на 8 март.“, сподели г-жа Жюстин Томс, създател и главен редактор на Az-Jenata.com.

Лъчезарните снимки от конкурса „Щастлива, щастливи“ подкрепят разбирането, че днес българката е щастлива жена, споделено от 13% от посетителите на Az-Jenata.com, взели участие в проведената наскоро в сайта анкета.  30% са на противоположното мнение, а  според по-голямата част (57%)  тя е щастлива, но може би не много. Същата тема е основа и на дискусията между 8 успели жени, които ще се съберат сутринта на празничния ден, отново по инициатива на Az-Jenata.com, на дамска закуска в ресторант Fancy в София Сити Център.

За последната една година Az-Jenata.com успя да:
създаде истински активна общност –  регистрираните потребители на форума на Az-Jenata.com са вече над 10500 като те публикуват средно 38 нови мнения дневно, а стартиралата точно преди една година Женска блогосфера се разрастна и в момента събира най-новото от 37 интересни блога, списвани от жени;
удвои аудиторията си и днес достига до над 12 000 жени всеки ден и 340 000 всеки месец.
стартира няколко нови рубрики сред, които „Зелените страници“, посветени на екологията;
утрои съдържанието си – по 6 нови статии всеки ден, два пъти повече фото погледи, 70 нови видео погледа;
инициира и проведе 16 нови конкурса с награди, в които взеха участие над 5000 от читателите на сайта;
продължи да отделя време и усилия, за да подкрепя социално важни кампании и инициативи.

Сподели в: