Assassin’s Creed фен-среща в CCS

Броени дни ни делят от излизането на дългоочакваното пето заглавие от историческата екшън-адвенчър поредица Assassins CreedAssassins Creed III, което ще ни пренесе в тревожния 19. век, във времето на Американската революция. За нас това е прекрасен повод да ви отправим покана заедно да посрещнем следващата глава от разказа за сблъсъка между oрдените на асасините и на тамплиерите.

В 19:00 часа на 30 октомври, ден преди официалната премиера на конзолната версия на играта, ви очакваме край стената за катерене в мол City Center Sofia. Предизвикваме ви да влезете в ролята на асасин и да се изкачите до върха на специалната стена, а с това и да се борите за атрактивни, тематични награди. Тъй като местата за участие в състезанието са ограничени, стартираме записване на и-мейл: pr@pulsar.bg, което ще приключи на 30 октомври в 10:00 часа сутринта. Молим в мейлите си да ни напишете две имена и дали имате направен преордер за Assassin’s Creed III, защото той ще ви осигури предимство за участие.

Онези от вас, които не са изкушени от физическите упражнения и предпочитат да демонстрират завидни умения с джойпад в ръце, също няма да останат разочаровани. За тях ще осигурим свободен достъп до няколко PlayStation 3 конзоли, за да се докоснат първи до Assassin’s Creed III.

Не сме забравили и за запазената марка на нашите събития – да ви срещнем с герой от играта, която представяме. Този път сме избрали Конър Кенуей – новия персонаж в Assassin’s Creed III. Предвидили сме възможност да се снимате с него за спомен в специално обособена зона, затова не забравяйте да доведете и приятелите си.

И за да ви изненадаме още повече, възнамеряваме да приключим вечерната ни фен среща с раздаването на… игри! Всеки, който е направил предварително поръчка за Assassin’s Creed III за PlayStation 3 или Xbox 360, независимо за какво издание, ще може да вземе бройката си на раздяла с нас.

Не изпускайте възможността да се позабавлявате, да поспортувате, да спечелите куп тематични награди и да си вземете дълго чаканото копие от играта по-рано! Ние ще бъдем там, а вие?!

Сподели в: