As Able As Kane ще подгряват на Red Hot Chili Peppers в София

Red Hot Chili Peppers избраха Британската банда As Able As Kane да подгрява на концерта им в София на 1 септември. Англичаните силно са впечатлили с представянето си титаните от Ред Хот и са били поканени да свирят на всичките им концерти през август и септември. Точно в този период калифорнийците ще забият и на територията на България.

Бунтарите от А.А.А.К. започват да правят музика още в края на 80-те години. В началото те свирят главно по улиците на Манчестър, но якият им индустриален звук бързо ги изстрелва на челни позиции сред любителите на тежкия саунд. Tе набират скорост, както на острова, така и в останалата част на Европа. Стилът на А.А.А.К. се определя като смесица между електро и Buildingscape Beat, а критиците често ги сравняват с банди като Prodigy, Nine Inch Nail, Ministry и Public Enemy.

Британците стартират кариерата си като дует, но скоро към тях се присъединяват още трима изключителни музиканти. Живите изпълнения на бандата са винаги на изключително високо ниво, поднасяйки истиски спектакъл за публиката всеки път, когато са на сцената.

As Able As Kane са много експлозивни и атрактивни и може би точно затова са били избрани от RHCP. Ще можем да ги видим в София, точно преди на сцената да се качат величията от Red Hot. Освен у нас, бандата ще подгрява концертите на RHCP в Прага, Загреб, Букурещ, София и Атина. За съжаление нито една от предложените над 15 български групи не беше одобрена за съпорт от мениджмънта на артистите.

Билети за концерта на Red Hot Chili Peppers все още могат да бъдат закупени на цени от 90 до 200лв. в касите на TicketPro

Концертът на Red Hot Chili Peppers се мести в Арена Армеец

Световното турне на Red Hot Chili Peppers ще премине и през България

Сподели в: