Antoine Clamaran се завръща в Ялта клуб

След като предизвика пълен фурор с откриващото си парти на MASTERS OF SOUND тази пролет, ANTOINE CLAMARAN се завръща в YALTA CLUB на 17.10. (петък) като част от турнето си за представяне на новия си диск All NIGHT LONG. Френският ди-джей, който е един от създателите на френч хаус звука също така е официален резидент ди-джей на моден канал номер едно в светаFTV, както и отговорник за музикалната селекция на EUROSPORT. Не само един от предпочитаните ди-джеи за водещите клубове по цял свят, ANTOINE CLAMARAN е уважаван продуцент и ремиксатор, който наскоро натрупа толкова много хитове, че издаде the best албум по случай юбилейните си 25 години зад пулта – нещо, с което малко ди-джеи могат да се похвалят.

Не случайно в момента именно той е мениджър на 4 от водещите хаус лейбъла и резидент на два от горещите клубове в Париж. ANTOINE CLAMARAN има в актива си цели три авторски албума, а синглите му от края на 90-те звучат пророчески днес – така любимия на всички филтриран френски звук е във всеки от тях, само че тогава не са имали име за него. Въпреки, че е имал възможност да стане мейнстрийм денс звезда след серия от успешни ремикси за мейждър музикалните компании, той предпочел да остане верен на хаус музиката и до днес има култов статус във Франция. Пък и както доказа със сета си в YALTA CLUB – ако някой може да направи истинско олд-скуул хаус парти, това е той.

Партитата в YALTA CLUB продължават с гостуване на легендата GROOVE ARMADA на 24.10. и най-секси карнавала по случай Вси Светии на 31.10.

Сподели в: