Ángela Cervantes с уникална изненада за празника на дамите

Испанската изкусителка с меден глас Ángela Cervantes, част от най-добрата трибют банда на Pink Floyd – Brit Floyd, ще гостува в Sofia Live Club на 28 април за един незабравим концерт. За да отбележим празника на нежния пол подобаващо, имаме уникалната възможност само на 7-МИ март да си вземем билет, който ще важи за ДВАМА в деня на концерта на Ángela Cervantes. Взимате 1 билет на 7-ми март, a организаторите подаряват втори.

Билетите за концерта на Ángela Cervantes в Sofia Live Club са в продажба на цени от 40 лв и могат да бъдат закупени в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg и онлайн тук.

Ángela Cervantes има записани три албума – и трите с впечатляващи успехи и отлични отзиви. Първият от тях излиза през 2012 г. и е озаглавен "En esta orilla del Drexler", в знак на почит към уругвайския певец и автор на песни Jorge Drexler. Втората ѝ колекция, издадена през 2014 г., също е в памет на велики артисти, но в този случай почитта ѝ е към Ella Fitzgerald и Joe Pass. Дискът е записан с мадридския китарист Chema Saiz. Колекцията представлява великолепни интерпретации на някои от песните, които почитат Ella Fitzgerald и Joe Pass. Aко тези два албума можем да определим като блестящи, думите не стигат за да опишат третия, който Ángela Cervantes записва през 2016 г. Дискът, наречен "Camino a Santa Clara … Por 50 años más con Los Fakires", е просто защеметяващо добър. The Fakires са емблематична кубинска група, сформирана през 1964г. в град Санта Клара. Пленяващите кубински ритми от новия албум на Ángela Cervantes са и част от творчеството, което тя ще пренесе на сцената на Sofia Live Club на 28 април.

Слушайки трите албума, си давате сметка за нюансовото многообразие и изненадващата пъстрота на гласа ѝ. Ако освен да слушате записите ѝ, имате късмета да я видите и чуете на живо, е моментът в който осъзнавате наистина брилянтните артистични качества, които Ángela Cervantes притежава.

Ángela продължава да обикаля по целия свят с невероятните си лайв изпълнения, на които ще можем да се насладим след няколко месеца и в България. Събитие, което не бива да пропускате с артист, който няма да забравите – Ángela Cervantes на 28 април от 22:00ч. в Sofia Live Club. Концертът е организиран от 5PT и се осъществява с подкрепата на "Институт Сервантес".

Следете събитието на официалната му Фейсбук страница или на официалната Фейсбук страница на 5PT.

Сподели в: