Alice Cooper и Slayer на Калиакра рок фест 2008!

Шок рокерът Алис Купър ще се вихри на Калиакра Рок Фест 2008г на 6-ти юли. Кралете на метъла Manowar, след като миналата година изпълниха на миналогодишното издание на феста химна на България на чист български, откриват на 5-ти юли, a финалът ще е повече от грандиозен с с безмилостните траш метъли от Slayer, предвождани от шведите от  In Flames. Двете банди ще забият на 7-ми юли (понеделник).

Това съобщиха организаторите на традиционният вече Калиакра Рок Фест –  Община Каварна и Жокер медиа, на специална пресконференция днес. „И този път ще подарим лек автомобил – Форд на един от феновете, закупил си билет” каза кмета на Каварна г-н Цонко Цонев. Билетите се пускат в продажба в понеделник – 24.03.2008г на Билетниа център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg. Първоначално ще се продават само тридневни билети, с цена 90лв., а първите 500 фена закупили тридневен билет за фестивала, получават подарък DVD „Live in Bulgaria – Kaliakrа Rock Fest 2007”!

Без съмнение, това лято Каварна ще бъде най-горещата точка по скалата на Рок!  Предстоят цели три дни  – лято, море, мнооого рок и още сбъднати мечти за феновете!

Програма:

5 юли 2008г.

Manowar   
Holyhell
Sixth Sense                                                                                                       

6 юли 2008г.

Alice Cooper


7 юли 2008г.

Slayer
In Flames

Сподели в: