Akcent идват в България с най-успешното си парче

Румънската банда издаде най-успешния сингъл в кариерата си, който попадна ексклузивно в новата компилация Dance It vol. 26. Момчетата ще гостуват и в България с концерт на живо – на 22 август в комплекс “Мултиплейс” в диско клуб “Ферети”.

Новият сингъл на Akcent – That’s My Name (видео: http://www.youtube.com/watch?v=AmiN0h-3syc) официално се превърна в най-успешното им парче у нас! Тази седмица изпълнението се нареди на втора позиция в официалната еърплей класация на България, изготвяна от Nielsen Music Control. Парчето окупира върховете и на чартовете на всички музикални телевизии у нас.

През месец август румънското трио пък ще представи новия си страхотен сингъл и на живо пред българската публика с концерт на родното черноморие – 22 август, комплекс “Мултиплейс”, диско клуб “Ферети”.

Също в топ 10 у нас доскоро бе и предишното силно изпъленние на момчетата – Stay With Мe. Феновете отдавна забелязаха, че групата е в променен състав – след като Мариус напусна проекта и реши да стартира солова кариера. Въпреки това, румънската бой група се завърна по-силна отвсякога, и в момента са нещо като “пионерите” на тоталната румънска окупация на европейските музикални чартове. Също както колежката си Inna, те обикалят целия континент по концерти в най-горещите точки на парти живота.

Междувременно пък новият им сингъл That’s My Name, което е едно от най-въртените парчета у нас това лято попадна и ексклузивно в новото издание на култовата компилация Dance It vol. 26. Албумът ще се появи на музикалния пазар у нас в началото на месец август и съдържа най-големите денс изпълнения на годината, както и съвсем горещи хаус тракове от топ диджеи от цяла Европа.

Сподели в: