90 минути смях с шоуто на Лафазанови по книгите "Пълнолудие" и "Новолудие – Уникум"

"Интимни беседи по онзи въпрос" е 90-минутен смехотерапевтичен сеанс на семейство Лафазанови в кино и театър "Българан". Едно откровено сценично забавление със смехообезболяващ ефект срещу ухапванията на отровния бит. Час и половина (но зависи отаплодисментите) препатени истории, откъси от коронни роли, скечове и случкаВИЦи, лафантазирани от познатите ви лафтерапевти Laugh-азанови. Без дегизировка и без грим те ще ви поднесат своите интимни беседи за оцеляване на доброто настроение и апетит за живот.

С участието на актьорите: Кръстю Лафазанови и Елена Начева
Сценография: Академик Иван Газдов
Музикална картина: Елица Лафазанова
Сценарий и постановка: Елена Начева-Лафазанова

Лафторите щедро ще ви поднесат своя патентован целебен ЛАФармакологичен продукт "СМЕХОЛАФИН", както и специалното им лафторско вино "Къцине Лафазаньон".

Но ще очакват от вас в замяна активното ви партньорство. Осмелете се да запишете в житейската си автобиография, че сте си партнирали с
диспечерите на усмивки Лафамилия Лафазанови. Ефектът е гарантирано изцеляващ! За тези, които по невнимание биха погълнали свръхдоза от
смехоавитаминозните уникум лечебни препарати на Лафамилия, са пуснати за тяхна сметка застраховки "Гражданска безотговорност при предозиране на смеха", както и "Групова рискова при задавяне от смях". Пазете билетите си – те са вашите застрахователни полици.

Сподели в: