8 Вип дами ще дискутират щастлива ли е съвременната българка

В деня на най-женския празник 8 март 2008 г. от 11 ч. електронно списание за модерната жена Az-Jenata.com ще събере успели бизнес дами от различни браншове на специална закуска по случай шестия си рожден ден в ресторант Fancy ( City Center Sofia).

Темата на тазгодишното издание на вече традиционната дамска закуска, ще бъде “Щастлива ли е съвременната българка”. Модератор на дискусията ще бъде Жюстин Томс – главен редактор  на Az-Jenata.com.

Участие в дамската закуска ще вземат:  Вера Тинкова, президент на агенция X Ground;  Олга Ускова, председател на Международната асоциация на блондинките; Графиня Малина Трашлиева; Александрина Караджова, художник; Мона Чобан, писател; Нина Хаджийска, председател на Фондация „Утре за всеки”; Галя Димитрова, изпълнителен директор на ТБ „Алианц”;  инж. Росица Кючукова, собственик на Винарска изба Вила Винифера – с. Брестовица, Пловдивско.

Известните дами ще имат възможността да говорят за различни аспекти от забързаното ежедневие на съвременната българка и да споделят впечатленията си за измеренията на щастието – доколко то е нужно на човека, дали бракът е гаранция за щастие, полезно ли е  щастието за здравето и т.н.

“Убедени сме, че щастието на модерната българка е в нейните ръце. Свидетели сме на  безброй примери за успели жени, които с усмивка просперират в традиционно смятания за мъжки свят на бизнеса. Оптимисти сме, че българската жена и за в бъдеще ще съчетава все така умело ролите на бизнес дама, съпруга и майка като същевременно намира време и за себе си – гаранция за нейното щастие”, изрази увереността си Жюстин Томс.

За Az-Jenata.com
Az-jenata.com  е електронно списание, насочено към съвременната динамична българка, като се стреми да обхване и жената като майка, домакиня, работеща или учеща. Сайтът стартира на 8 март 2002 г. и за своите първи пет години се утвърди като лидер сред сериозната женска онлайн аудитория у нас.

Сподели в: