7 българки ще се състезават в музикален конкурс в Париж

7 българки от 43, подали документи, се класираха за първия кръг на международния певчески конкурс AVON Voices. В конкурса са участвали над 6000 кандидатки от 62 страни.

През този месец избраните таланти ще летят до една от четири дестинации в целия свят – Хонг Конг, Рио де Жанейро, Париж и Нешвил за следващият етап от музикалното състезание. Нашите момичета ще представят страната ни в Париж.

По-късно тази есен две финалистики, едната – представител на козметичната фирма, а другата сред потребителите на марката, ще получат уникалната възможност да запишат свой професионален музикален албум. Те ще бъдат избрани чрез онлайн гласуване на публиката, както и чрез вота на звездно жури, съставено от легендарни имена от световната музикална сцена, сред които: Фърги, носителка на шест награди Грами; легендарната композиторка Даян Уорън; Наташа Бедингфилд, номинираната за Грами композиторка и изпълнителка; Лея Солонга, филипинска певица и актриса, и руската сензация Валерия; Делта Гудрем, Изпълнител на десетилетието в Австралия; Шийла Е., номинирана за Грами перкусионистка; световноизвестният продуцент Дейвид Пак, носител на награда Грами за певец и композитор; Диего Торес,  номиниран за Грами певец и композитор; Ивет Сангало, най-голямата бразилска поп звезда; както и Мая, колумбийска певица.

Във френската столица седемте български дами ще заснемат стилна фото сесия, гримирани от топ гримьори с най-новите продукти на компанията, и ще запишат свое професионално видео. От 22 април 2011 на сайта ще бъдат качени професионално подготвените и записани видеа на класиралите се след първи кръг претендентки. Тогава започва и гласуването за избора на победител.

От април до октомври конкурсът ще премине през четири кръга, през които кандидатите ще бъдат селектирани чрез онлайн гласуване на публиката и чрез вот на журито.

Жени и мъже от целия свят, които напишат оригинална песен, посветена и вдъхновена от надеждата и оптимизма, могат да се включат в Състезанието за текстописци. Те трябва да качат своя аудио файл и текста към песента на сайта на компанията в периода между 20 Май и 1 Юли, 2011 г.

На снимката: Фърги и Даян Уорън

 

Сподели в: