500 долара награда за арт състезание

Производителят на продукти за цифровия дом и офис Престижио обяви арт състезание за изработка на картички, победителят от което ще получи 500 долара, а неговите подгласници – флаш памети с капацитет 2GB.

Конкурсът "Prestigio New Year Greetings" се провежда от 20 ноември до 20 декември, като в него могат да участват дизайнери и художници без ограничение във възраст и професионално ниво.

Отличието "Гран при" – парична сума от 500 долара, ще бъде определена чрез гласуване на международно жури от 21 представители от поделения на компанията в Кипър, Чешката република, Русия, Украйна, Беларус и Холандия.

Други 10 отличени ще получат Prestigio Leather Data Flash с капацитет 2 GB. Тъй като тази награда се предлага в четири различни цветове, изборът на модел ще се избира предварително от участника при подаване на конкурсната работа.

Картичките могат да бъдат създадени във всеки жанр: фотография, компютърен дизайн, карикатура. Работите се подават на сайта Art.Prestigio.com, където са обявени и правилата на конкурса.

Сподели в: