5 години Митко Дамов налага тенденции в прическите

Когато говорим за Митко Дамов, думите, които описват най-точно него и творчеството му, са: стил, естетика, креативност. Тези смислови синоними могат да бъдат съотнесени, както към неговите професионални изяви, така и към цялостното излъчване на личността му. Енергичен, жив и много позитивен, Митко Дамов внася финес във всичко, до което се докосва. И този път той не измени на стила си и превърна честването на 5 годишния юбилей в изтънчено празненство за всички специални гости и приятели на Vogue Vision. Гостите на бляскавото събитие наблюдаваха нестандартно представяне на новите техники за подстригване, показани от Митко Дамов и Маурицио Рандадзо. Уникална шоу програма и колекция коси пролет-лято 2008 впечатлиха всички приятели, партньори и клиенти на Vogue Vision, които присъстваха на рождения ден.

За пръв път в България франчайз верига издава собствено списание, посветено на модата, естетика и красотата – Тенденции. Списание Тенденции е авторско издание на Vogue Vision Group, което се реализира два пъти годишно: сезон есен/зима и сезон пролет/лято. Проектът стартира през 2003 г. и с всеки следващ сезон набира сила и се ползва с все по-голямо доверие в модните среди. На страниците му ще откриете колекции коси и цялостен lifestyle, създадени от Митко Дамов в плодотворно творческо сътрудничество с Clamer Design Studio.

По време на събитието специално участие взеха Маурицио Рандадзо и Сергей Херд, представители на Централния международен институт La Biosthetique Paris. Международният артиститчен екип на La Biosthethique доказва с D:FUSED своето усещане за пулса на времето. Новата колекция идва с четири техники за подстригване и боядисване – “in Street and Glamour” – както за ежедневието, на улуцата, така и за бляскави изяви. Отговаря посредством лежерна акуратност на новите изисквания на фризьорската сцена. D:FUSED означава еволюция, “Сливане” по отношение на форма и техника. Специфично подстригване с къси, вътрешно оформени степени, създава една постепенност, която води до особена лекота при подстригването и боите, предлагайки на клиентите с усет към модата възможност за едно перфектно представяне даже в ежедневието. Проличава влиянието на Диско и Поп културата от различни десетилетия – възможност за пресичане и идеално съчетаване и смесване на различни стилове. D:FUSED – вълнуваща атмосфера, която Ви грабва и заразява!

Сподели в: