48-часово филмово предизвикателство

Между 11 и 13 септември, в рамките на Международния фестивал за късометражно кино “В Двореца” – Балчик, ТВ 7 ще представи своето 48-часово филмово предизвикателство.

ТВ 7 ще предизвика желаещите настоящи и бъдещи професионалисти в областта на киното да създадат на място своя шедьовър на късометражното кино.

Екипите ще имат на разположение само два дни за създаването на един 5-минутен късометражен филм. Всичко, свързано със сценария, заснемането, монтажа и музикалното оформление на филма трябва да бъде изпълнено в рамките на 48 часа – между 11.09 и 13.09.2007.

Всеки тим ще избере чрез жребий жанра и заглавието на филма си 15 минути преди началото на Предизвикателството. Всички филми, създадени в това “48-часово филмово предизвикателство”, ще бъдат показани на 13-ти септември в “Двореца” в Балчик. За най-добрите от тях, ТВ 7 ще намери място в програмата си.

Отборите ще се състоят от 6 души, всеки с ясна функция – режисьор, продуцент, оператор, осветител, озвучител и монтажист.

Голямата награда ще получи режисьорът на печелившия филм, а именно VRL – 6x Director`s Viewfinder, а останалите от екипа му ще бъдат утешени подобаващо.

Сподели в: