40 часа нонстоп музика край село Кътина

От 4 до 6 юли 2008 г. до с. Кътина, Софийска област, ще се състои ежегодният Тридневен Фестивал на Открито, организиран от HMSU (Hard Music and Sounds United). Форумът се провежда за осма поредна година, като и настоящото издание ще предложи  богата музикална програма и разнообразни забавления за посетителите.

Една трета от всички участия ще бъдат на чуждестранни гости, пристигащи в България специално за събитието. В допълнение към музикалната програма ще има и много допълнителни активности, включиетлно бънджи, мултимедия, компютърни и класически игри.

Участие тази година ще вземат над 40 артиста, които ще представят своите изпълния в двудневна нонстоп програма, с начало петък вечер и край – рано в неделя. Водещите имена в програмата са англичаните Terry T, Tenor Fly, Demolition Man, J Majik, Dom, Roland, Luke Envoy, германецът Phace и естонецът Raiden. Ще има също гости от Гърция, Русия, САЩ и Словакия.
 
Организаторите са подготвили ударна селекция от стилове, като всеки един ще бъде преставен от водещи изпълнители от родната и чуждестранна сцена. Двете вечери ще предложат разнообразие от дръм енд бейс, джънгъл и текстеп. Съботният следобед ще бъде изпълнен с изпълнения в стиловете хипхоп, дъбстеп,рага, дъб, електро, и айдием.

HMSU обещават да подготвят цялостно фестивално преживяване. Освен силната музикална програма посетителите ще могат да поиграят джаги или конзолни игри, да участват в състезание за мултимедийни визии или да погледат кратки филми от FutureShorts. На разположение ще бъде и безплатно WiFi покритие, а самото събитие ще се излъчва на живо през 3G портала на Vodafone.

Кътина се намира на 15 километра от София и до него се стига с градски автобус 27 и маршрутка 18. Селото е разположено в подножието на Стара Планина и предлага чудесна гледка към столицата. Самият фестивал ще бъде разположен на обширна площ в близост на селото, като желаещите да останат за цялото време на събитието могат да разпънат своите палатки в специално обособената за целта къмпинг ареа. Периметърът е обезпаразитен. Денонощно ще има водоноска и работещ медицински пункт.

Сподели в: