40 % намаление на аудиокниги за матурата по БЕЛ

Маурата по БЕЛ наближава, а Audioknigi.bg предлага качествените аудио книги на български език, включително и адуио версия на класически български проезиведения и анализи към тях. Задължителните матуритетни творби – поезия и проза, са прочетени от любими български актьори – Ицко Финци, Стоян Алексиев, Стефан Младенов и др.

Ако искате да закупите всички произведения накуп, има пълен комплект за матурата, който включва произведенията и анализите към тях. Сега той е на промоционална цена и се предлага с 40% намаление.

Анализите са написани от Иван Велчев и София Тодорова – дългогодишни специалисти и преподаватели по БЕЛ в елитни столични гимназии. Анализите покриват всички матуритетни автори и подробно обсъждат всяко от задължителните произведения за матурата по БЕЛ.

Сред адуио книгите на Audioknigi.bg ще намерите поезията на Христо Ботев, Димчо Дебелянов, Христо Смирненски, Гео Милев, Пейо Яворов, Пенчо Славейков и др. Ще откриете и пълнат аверсия на „Под игото“, прочетена от актьора Стоян Алексиев. Други творби от Иван Вазов, които са на аудио книга са „Чичовци“, разказа „Дядо Йоцо гледа“ и поезия.

На сайта ще откриете още разкази на Елин Пелин, повестта „Гераците“, както и матуритетни твороби от Йордан Йовков, Алеко Константинов и др.

 

Сподели в: