40 години на сцена отбелязва китаристът на Deep Zone – JuraTone

С внушителен парти-концерт ще отбележи своите 40 години на сцена култовият китарист на една от най-успешните български групи – Deep Zone. Под артистичния си псевдоним JuraTone (Джуратоун) Любомир Савов, както е истинското му име, продължава да дава от своя талант, умения и опит участвайки наравно във всички проекти на своите по-млади колеги в групата, единия от който му е син.

Концертът  озаглавен „ JuraTone след 40”  ще се състои в „София Лайв Клуб” на 21 Април от 21.00 ч. и ще събере на една сцена едни от най-популярните български изпълнители като: Васил Петров, Мария Илиева, Искрен Пецов, Петър Салчев, Lady B, Криста, Явор /ex Gravity co./, Цветелин Атанасов,  Shiny Dolls, Краси Гюлмезов, Joanna Dark & DJ Dian Solo.

Специално за събитието от САЩ ще пристигне и колоритната соул певица Йоланда Грейвс (Yolanda Graves) която ще изпълни някои от авторските песни на JuraTone.

Съставен е бенд от 14 именити инструменталисти с музикален директор Ангел Заберски, а мултимедийните ефекти са поверени в ръцете на топ дигитални дизайнери.
    
Композициите,  включително и авторските са подбрани в стил много близък и любим за JuraTone и не-толкова характерен и познат за публиката от изявите му през последните 10 години със Deep Zone Project.
    
Първата част на концерта стартира с  песни от репертоара на Geоrge Benson, а във втората част ще бъдат  представени фънки композициитe  на JuraTone в нови лайф аранжименти.  За предстоящото събитие  Любо с усмивка споделя:

„Причините за реализацията на този проект са няколко. Събирането и музицирането на толкова индивидуални, характерни и известни изпълнители на една сцена само по себе си е експеримент и предизвикателство. А и от първата ми професионална изява до днес са минали 40 години. Приятно слушане и забавление!”

Сподели в: