2008 – под знака на хард техното

Global Warning от Ultra 359.

Голямото очакване започна! През месец май предстои 3-тото издание на техно фестивала HARD LOVE, но за втората му година организаторите са се прицелили още по-нависоко.

Освен, че са се заканили отново да направят две от най-запомнящи се големи техно партита за 2008 у нас, Ultra359 поднасят като допълнителен бонус подгряващо клубно преди всяко голямо издание.

„За ивентите си продължаваме да търсим артисти не идвали досега в България, комбинирайки ги с доказали се на наша сцена имена. Много често това са ди джеи – продуценти, които са абонирани от години за  кейсовете ни за плочи. Водещото за Ultra359 е първо музиката – тя трябва да е мощна, бърза, ТЕХНО! За предпочитане между 140 – 160 Bpm, задължително майсторско владеене на грамофоните и публиката, подкрепено от чудовищен саунд, неповторима визия и уникална атмосфера.  Една завладяваща атака към всичките човешки сетива – така очертават музикалната си концепция ветерана DJ Смърф и Мис Лидия.

Първата клубна загрявка под надслов GLOBAL WARNING е на 4 април в София.
В столичният Парти център 4км сили ще премерят горeщата звезда от Бразилия LUKAS и станалият любимец по нашите земи неотстъпващ му по талант Tobias Luke от Германия, известен като OBI. Последният има запазено място в сърцата на българските техно фенове след фантастичната си изява на HARD LOVE 2 през ноември миналата година в столичната зала Христо Ботев. Lukas, който идва за първи път в България, пък е един от водещите хард техно звезди на Бразилия, любимец е на PET DUO и работи рамо до рамо с DJ Murphy, Mahatma, Martyn Hare, Nitrosound, O.B.I., Torsten Kanzler и бразилката Fernanda Martins.

На партито освен домакините ULTRA359 – DJ Смърф и Мис Лидия (една от малкото дами у нас в бранша) ще се изяви и младата хард техно надежда от Варна – Subsonic. Макар едва на 22 той вече е успял да издаде парче за техно гиганта Knee Deep. Втората зала е поверена в ръцете на минималиста DJ Стенли от Frequency и Стоян от Magrathea.

От днес стартира предпродажбата на билетите за GLOBAL WARNING. По традиция Ultra359 пуска първите 200 билета на промо цена от 15 лв. Те могат да бъдат закупени в мрежите на Ticketstream и Eventim, както и в билетен център НДК – София, Зимен Дворец на спорта, Магазин Медуза – Велико Търново, Магазин Ellectrica – Пловдив и Магазин Dynacord – Бургас. Цената за партито е 18 лв.

Сподели в: