17 групи ще се срещнат на мега фестивал в столицата

На 17 и 18 октомври 2009 г., от 17 часа, в Залата на Парти Център на 4 километър ще стартира първото издание на Кръстопът. Събитието е посветено на 5 годишния юбилей на Сдружение "Музикант.орг" и на едноименния форум, в който над 15 000 музиканти ежедневно обменят информация, творят, представят музикалните си интерпретации, запознават се с нови музиканти и анонсират концертите си.

Музикантите, които ще се изявят на фестивала ще свирят 100 % авторска музика, с което Кръстопът: се характеризира като един от малкото български фестивали, в които креативността на музикантите – автори и изпълнители е приоритет. В двете концертни вечери на сцената ще бъдат: Уикеда, 7edem, Балканджи, Nemo, Силует, Интегра, Fat White Chiefs, Dubotur, Ер Голям, Extazia, Mid Night Sun, Трио „Чудо”, Оги 23, Liquid Pension, Maze, End of Pain, Progression. Около централната тема „рок” те ще представят разноцветни вариации от ска и реге до фънк, и от етно-рок до по-твърдите жанрове.

Организаторите планират високи децибели, кръстопът от жанрове и звуци, програма – колоритна на подаръци, както за публиката, така и за групите.

Повече информация за събитието можете да получите от: www.bgmusic.eu

Сподели в: