16Bit Lolitas в Ескейп

Следващото разтърсващо парти за клъбърите в клуб Escape е на 22 юни с Peter Kriek и Ariaan Olieroock, известни като 16Bit Lolitas.

Peter Kriek и Ariaan Olieroock са правили музика по отделно известно време преди да съберат силите си и да станат 16Bit Lolitas през 2003 г. Съвместната им работа бързо ражда вълна от продукти. Тракове като The puppet Show, Destiny, My Lexicon, Stereo Control и епичната Sedna бързо последвали различни лейбъли като Yoshitoshi, Alternative Route, Release, Sadie, Plastic Fantastic, Nu Republic, Armada, Minimal, DK и LMR.

Трескави три години придвижват момчетата в центъра на вниманието. Свежите им творения излъчват звук, който едновременно е спокоен и усъвършенстван. Той обгръща всичко, което е хубаво в хаус музиката.
Peter и Ariaan постоянно извиват в посока, която се отличава на фона на пренаселения пазар. Тяхната електронна музика е търпеливо измайсторена както с емоция, така и с техническо умение.
Звученето на 16Bit е насочено към „мислещия клъбър": трептящи бас линии, които са планирани да тестват максимума на световните звукови системи и стегнати кикове, които рядко надвишават 128 BPM. Това е музика, която може да създаде звукова картина и да поднесе убийствен взрив, без да има нужда от постоянни думкания.

Днес Peter и Aad свирят на повечето фестивали и големи клубoве по целия свят, свирят енергични сетове в Corbar в New York и The Space terrace в Miami,ни информира Наско Лазаров от клуб Ескейп.

Сподели в: