15 000 ще участват в Бузлуджа Open Air тази събота

Над 15 хиляди души се очаква да присъстват на грандиозното “Бузлуджа Open Air” парти тази събота, 2 август. То ще събере трима от най-големите немски диджеи – създателят на сензационния химн Meet Her At The Love Parade – Da Hool, както и Alex Kvitta и Amok, а входът ще бъде безплатен. От българска страна ще участват Deep Zone с изпълнение на живо, както и диджеите Balthazar, JackRock, Dian и Rossko.

Озвучаването на партито ще бъде 50 KW, организаторите обещават и впечатляващо светлинно шоу, което ще превърне паметника на Бузлуджа в едно от най-осветените места на Балканския полуостров в събота вечерта. За всички присъстващи ще има барове с напитки и храна, както и обособена зона за разполагане на палатки.

“Бузлуджа Open Air” е кулминацията на националното турне на Deep Zone, Balthazar и JackRock, озаглавено “R.E.D. National Tour”. До момента музикантите и диджеите направиха 15 партита в 15 града, при изключително голяма посещаемост и успех. Тази събота на връх “Бузлуджа” обаче се очакват около 15 хиляди души, които да превърнат концерта в най-голямото събитие на годината сред природата. Специално за това парти у нас са поканени и трима от най-известните немски диджеи – легендарният Da Hool, който е на сцената вече близо 20 години и е автор на големия хит Meet Her At The Love Parade, един от основателите на немската HardTechno сцена – DJ Amok, и Alex Kvitta.

“Бузлуджа Open Air”
връх “Бузлуджа”, Стара Планина
2 август, 20:00 часа
вход: СВОБОДЕН!

Сподели в: