15 лалета за 15 години присъствие на сцената

С грандиозен концерт в зала 1 на НДК ще отпразнуват своето дългогодишно присъствие на сцената Мими Иванова и Развигор Попов. На коктейл те поканиха приятели, колеги, съмишленици и журналисти и разказаха подробности около предстоящия концерт.

Като всички изпълнители от тяхното поколение, Мими и Развигор предпочитат живото изпълнение и са си поставили амбициозната задача това да се случи. Специално за голямото събитие се е събрала група Старт,
като част от състава дълго време не се е занимавал активно с музика. Любопитен факт е, че перкусионист на групата ще бъде синът на Васко Кръпката, който не е бил роден по време на последното турне с нея в което е взел участие неговия баща.

Концертът ще бъде по-различно и нестандартно шоу – обяви режисьорът Ники. За това ще допринесе и участието на балет Веда Джуниър, група за синхронно пеене Жестим и Денс студио Амарант. Самата Мими Иванова с огромно удоволствие обяви участието на многобройните гости и приятели, които са приели да се включат с много ентусиазъм и желание.
Специално за концерта от Америка лети Кичка Бодурова, която е близка приятелка на звездата. Друг близък приятел на Мими, магът Астор ще направи магическо шоу, което запазва в тайна само за зрителите на концерта. Естествено в концерта ще вземат участие Роси кирилова и Ваня Костова, които заедно с Мими са трио МВР на Развигор(Попов). Поканен е един феноменален китарист от Стара Загора – Ачо.
Вип Брадърката Деси Слава, която както обяви нейната ПР-ка Мария се надяват да излезе като победителка от шоуто ще изпълни песента “Знае ли някой” в нов съвременен вариант. Друга голяма българска изпълнителка Йорданка Христова ще притичва между Мюзик Айдъл и концерта за да се включи в изпълнението на песента Яворова пролет, заедно с Мими Иванова и Мая Нешкова. “Паспортът” на големите изпълнители, както те наричат песента Вълкът и седемте козлета, ще изпълни детската вокална група Пим-Пам разбира се в различен вариант.
На всичко това, а и на многобройните изненади можете да се насладите ако присъствате на 26 април от 19.30ч. в зала 1 на НДК.

Сподели в: