11-годишно момиче получи специална диплома на "Звезди на Дунав – Силистра 2008"

Преди броени дни се проведе Международният конкурс за изпълнители на популярна песен „Звезди на Дунав – Силистра 2008”. Журито с членове Мария Илиева, Тома Спространов, Румен Бояджиев, доц. Етиен Леви и Станислава Котелянская оценяваше изгряващите таланти от различни възрастови групи и националности, които взеха участие във второто издание на събитието.

По време на конкурса се отличи изключителният талант на малката Александра Станчу от Румъния. Едва 11-годишна, Александра смая всички присъстващи и членовете на журито със своите изпълнения. Мария Илиева връчи специалната награда за млад артист на лейбъла „Стерео стая” – диплома и професионален микрофон, с който символично пожела на младата певица да запише демо версията на първия си световен хит.

В рамките на второто издание на международния конкурс „Звезди на Дунав” се проведе и грандиозен гала концерт. На сцената редом с  лауреатите се изявиха певицата Роберта, доц. Етиен Леви, а чаровната Мария Илева развълнува публиката с изпълнението си на „Пламенна любов”, в което се включиха както участниците, така и водещите Ели Раданова и Денислав Новев. След прекрасното изпълнение публиката в залата заслужено стана на крака и ръкопляска бурно.

Сподели в: