1 юни в Театър "София"

По повод Деня на детето представлението "Мери Попинз" в Театър "София" ще се изиграе от 17 ч. на 1 юни.

След като видят забавната и вълнуваща история на семейство Банкс на децата им предстои среща с героите от постановката във фоайето на театъра.

Очаква ги и вкусна изненада в опаковки със "златни" звезди, които да запазят така, както го правят Джейн и Майкъл по съвет на Мери Попинз.

Всички витрини и прозорци откъм главния вход на театъра ще бъдат освободени от рекламните материали и ще се превърнат в площ за обща творческа изява на децата. Те ще рисуват по стъклата с вълшебни маркери – течни тебешири, които се почистват лесно и бързо.

Пореден незабравим за децата празник се очертава в Театър "София" на 1 юни 2017 г.

МЕРИ ПОПИНЗ по мотиви от произведения на Памела Травърз
адаптация и режисура Анастасия Събева
сценография и костюми Андреа Паунова – Ада
хореограф Вера Молова
Участват: Мила Банчева, Юлиян Рачков, Радина Боршош, Ивелин Николов, Йорданка Любенова, Илия Виделинов

"Спектакълът на Театър "София" "Мери Попинз" представя трогателната – забавна и вълнуваща история на семейство Банкс, която и до днес ни кара да се смеем с най-странната гувернантка Мери Попинз. Тя ще ни отведе на магическо приключение, което може да ни направи малко по-добри и да ни накара да се замислим за силата на обичта и семейството. Само трябва да повярваме в нея, Мери Попинз, защото тя никога не лъже и знае всичко за нас… Уроците са както за децата, така и за техните родители. Мечтите и фантазиите на детското въображение са душата на постановката." – Анастасия Събева – режисьор
Билети: 6 лв. за деца и 8 лв. за възрастни.

Сподели в: