1 унгарска цигулка и 1 виола на концерт в Софийския университет

Днес, 28 май, от 21 часа до 23 часа в Аулата, Ректората на СУ "Св. Климент Охридски" ще се състои концертът на Лайко Феликс и Антал Брашньо. Входът е свободен, но местата са ограничени, така че не закъснявайте. Вратите на залата се отварят за публика в 20.30 ч., като започваме точно в 21.00 ч., заради предаването на живо по БНР!!!

Специално за началото на събитието ще бъдат отворени големите порти на Централна сграда (при стълбите, откъм булеварда) в периода 20.00 – 21.10 часа. Закъснелите за началото на концерта ще могат да влизат през вътрешния двор (Централна сграда, малък вход).

С предимство ще се допускат закупилите билет за прожекцията на унгарския филм "Делта" (с участието на Лайко Феликс) в EuroCinema днес от 18.00 ч., представена от Цветан Цветанов (Аларма Пънк Джаз), както и закупилите билети за концерта на унгарците "TUDOSOK", провел се на 26 май в клуб Maze (моля, носете билетите и ги покажете на разпоредителите на входа на Аулата).

Уникалният унгарски цигулар Феликс Лайко и виолистът Антал Брашньо ще гостуват за първи път в България с безплатен концерт на 28. май (сряда) в Аулата на Софийския университет. Концертът се организира от Институт Балаши (Ласло Бедеч, лектор по унгарски език в СУ), фестивала "Аларма Пънк Джаз" на Българското национално радио и Културния център на Софийския университет.

Сподели в: