032 – с първо национално клубно турне

Най-добрата формация появила се в последно време на българската сцена, според всички музикални специалисти – група 032 представя новия си сингъл и новата си концертна програма с 16 концерта в различни музикални клуба в цялата страна. Първата серия – месец март и април започна със участие в “The Club” и продължава със „Соушъл Клуб”, пиано бар „Gloria Palace”, клуб “Мармалад” в Пловдив. Следват клубовете „Маската” и „Алиби” във Варна. Във този клубен вариант, “032” ще представят последният си сингъл, който носи заглавието “До Мен”. Автор на музиката и аранжимента отново е Краси от D2, с който момчетата работиха по синглите си “Дай ми знак” и “Пожелание”. А текста е на Любо (екс Тe). От следващата седмица “До Мен” ще се завърти по радиата в цялата страна, а до броени дни предстои и заснемането на видео клипa към песента.

Без много излишен шум и безмислени медийни изяви момчетата имат зад гърба си вече 5 издадени сингъла, десетки концерти и участия, ежедневна работа по усъвършенстване на пеенето и сценичното си поведение. И това си личи от всеки следващ техен концерт, където летвата се вдига все по-високо, и по-високо, а публиката екзалтирана от брилянтното им живо пеене и естественото поведение не ги пуска без многобройни бисове след всяка среща с тях.

Избирайки бавния, но професионален път на развитие момчетата от 032 не бързат с издаването на албум, без да се убедят, че са намерили окончателно своя стил и творческа линия – онзи професионализъм и уникалност, който би осмислил за дълги години присъствието им на голямата сцена. И вместо „кухи медийни” изяви и жълти събития 032 предпочитат ежедневната студийна и репетиционна работа, знаейки че истинския успех се постига трудно и следствие на много усилия.

В момента работят под пара по следващите си проекти с младите но изключително талантливи автори Urban & Zeiss, подготвят и два много интересни съвместни проекта с техни колеги, до броени дни ще снимат видеоклип на сингъла “До Мен”, готвят и първия си самостоятелен концерт, с две думи привидно ежедневна и ротинна работа, но чийто резултат е повече от впечатляващ.

Сподели в: