Я-Я представя първия си албум

Я-Я ще представи на живо на 24 април  2008 г. песните от първия си албум  “Yes or No”  по време на уникална  промоция с  мултимедийно шоу,  гост музиканти, и специална хореография.   Събитието е  част от вече  станалия традиция MAD Thursday Live Session в Yalta club. На сцената с Я-Я  ще излязат Мария Илиева и  Ъпсурт, които ще изпълнят съвместните  си хитове – „Думи” и „Пияни ”. Братя Мангасарян, Мишо Шамара, басистът на група  Мастило –  Киро и  рапърът  Майт, който се снима в дебютното видео на Я-Я – M.A.T.C.,  също ще  участват в промоцията.

Я-Я е събрал в групата си  барабаниста  на група Сафо  –  Росен и  DJ Денис. Най-новото попълнение ще са беквокалистките, които изпълнителят  избра с конкурс и ще представи за първи път на “MAD THURSDAY LIVE SESSION”  в Yalta Club. MAD TV ще реализира заснемането на уникалния лайв на Я-Я от поредицата “MAD Thursday Live Session”. Концертът ще се излъчи по MAD TV в края на месец май.

Въпреки наложената практика, че на подобни събития  присъстват предимно  журналисти  и VIP личности, типично в свой стил Я-Я реши да сподели музиката си с всички, които го харесват. За да разберете как да получите покана за промоцията и да бъдете  гост на уникалния live  на Я-Я   следете ефира на  MAD TV, BG Radio, web портала – avtora.com или пишете на petya@jvl-bg.com.

„Yes Or No” е първият албум на Я-Я.  В него са включени 16 песни, сред които  хитовете Теодос и  Sobmero и  M.A.T.C. – Mюмюн Air Traffic Control.

Я-Я комбинира по уникален начин музикални стилове, които на пръв поглед изглеждат несъвместими. Сам  пише текстовете на песните, а за аранжимента разчита на Ганчев и  Мага. В беквокалите на някои от песните участват етно и поп певици. Издател и мениджър е музикално-продуцентска компания “Жокер Медиа”.

За първите 200 продадени копия артистът  е подготвил специален подарък – тълковен речник. В него обяснение намират думи от текстовете му – като уагабунга, теферича, телимоди, индофтела, както и цели фрази от рода на „Га и джанам ики не сомбайе”, „Пика биги бок чик пок”, „Аджибада Виолета каманджи” и много други.

Първият  самостоятелен албум на Я-Я  ще бъде в търговската мрежа от 1 май 2008  г.

Сподели в: