Я-Я издава тълковен речник

Заслушвали ли сте се в текстовете на Я-Я!? Там има едни думички, които не разбираш какво значат. Е точно заради това, за да обясни странните думи в песните си Я-Я реши да издаде тълковен речник от Я до Я за напреднали. В него обяснение намират думи от текстовете на артиста като уагабунги, теферича, телимоди, индофтела, както и цели фрази от рода на „Га и джанам ики не сомбайе”, „Пика биги бок чик пок”, „Аджибада Виолета каманджи” и много други. Ако отворим 3-та страница на тълковния речник, четем следното тълкувание:

Уагабунга.

Представете си, че душата ви е избягала от вкъши, без дори да остави бележка. Стигнала е на стоп до морето, изпила е 5 текили и сега танцува до припадък. Такова състояние на душата обикновено се описва като „уагабунга”.

Различните езици се опитват да преведат „уагабунга” като „мега-еуфория”, като „пролет” и дори като „сладолед”, но уагабунга си е уагабунга и толкова.

Тълковният речник от Я до Я за напреднали уагабунги ще бъде подарък към първите 200 копия на дебютния албум на Стоян Роянов Я-Я. Тавата се очаква да излезе на музикалния пазар в края на месец април след уникална промоция. Продуцентите от Жокер Медиа ще разкрият повече подробности относно първия албум на изпълнителя и специалната промоция когато му дойде времето.

Сподели в: