Японски диджей открива клубния сезон

Истинска легенда на световната клубна сцена ще помете столицата в първия  уикенд на месец септември. На 5-ти септември специално за откриването на новия сезон в клуб Ескейп директно от страната на изгряващото слънце пристига за първи път у нас една от легендите на международната psy-trance сцена TSUYOSHI SUZUKI aka NUMANOID.

Широко известен в миналото в транс кръговете с разтърсващите си психоделични сетове, азиатецът основател на легендарния транс лейбъл Matsuri Productions притежава повече  артистични псевдоними, дори от олимпийските златни медали на Китай. Suzuki продуцира от 1994, издавал е за буквално стотици лейбъли по света и е бил музикален директор на ревютата на Issey Miyake ( 1997 Токио и Париж) и Versace( 2000 Токио). Японският диджей, носещ славата на човек-секвенсър, е обиколил редица престижни фестивали сред които берлинският Love Parade, Tribal Gathering, Phoenix Earthcore и Return to The Source.

Suzuki нашумя през последните години с електро проекта си Numanoid – псевдонима, който стана негов диджейски подпис, когато пуска бомбастичният си електро – тек – хаус и под който се подвизава в собствената си електронна банда Joujouka.

«Когато свиря и продуцирам като Тsuyoshi Suzuki звукът е транс, Nomanoid  и Joujouka обичат електро-рок-хаус-пънк. Kъм този момент от  живота си съм чул и се идентифицирам с толкова различни стилове музика, че това е върху което съм избрал да концентрирам вниманието си и своето бъдещо развитие»- споделя парти ветеранът от Гоа.

Ако се питате коя персона ще вземе със себе в София екзотичният японец – не му мислете много – гарантирано ще ни даде да вкусим от магията и на двата му АЗ-a!

Билети за официалното откриване на сезона в клуб Eскейп на 5-ти септември може да закупите в мрежите на Ticketsream и Eventim.

Сподели в: