Японският DJ Makoto ще гостува в столичен клуб

Популярният  drumandbass продуцент и диджей, емблематичният японски самурай на Good Looking Records – MAKOTO, ще посети София заедно с неустоимата и неудържима певица DEEIZM. Двамата ще изнесат своето шоу в клуб Lifehouse на 25 април (събота) 2009г.

MAKOTO и Deeizm

Роден и отрасъл в Токио, Makoto Shimizu, познат на феновете си просто като MAKOTO, е приносът на Япония към световната дръмендбейс сцена. Скоро след като завършва акустични технологии в университета в Токио,през 1999 Макото подписва с легендарния лейбъл на LTJ Bukem – Good Looking Records.През годините той продуцира не само голям брой свой качественни сингли, но и LTJ Bukem му гласува доверието да продуцира две от най-успешните издания на култовите поредици на Good Looking Records – ‘Earth’ and ‘Progression Sessions’.През 2003 година излиза и дългоочаквания му солов албум ‘Human Elements’, едно издание прието възторжени от фенове и критика, което по всеобщо мнение връща соул музиката на 70-те в 21 век. През същата година излиза и “Progression Sessions Japan Live 2003” с Deeizm, записан на живо в Space Lab Yellow в Tokyo,безпорно един от най-добрите издания на поредицата,превърнала се в класика още в годината на издаването си. Макото се чувства окрилен от големия успех и продуцира оригинална музика и ремикси за лейбъли като Renegade Recording, Liquid V, Bingo, Hospital и Innerground. Не след дълто излиза и вторият му албум ‘Believe In My Soul’,който затвърждава статуса му на един от най-добрите продуценти в Good Looking.

Като диджей Макото заедно с чаровната Deeizm свири по целия свят и стават един от най-търсените и обичани от публиката тандеми на дръмендбейс сцената. Сетовете на Макото са характерни със същия джаз и соул музикално ориентиран звук, с който е познат и като продуцент.

Сподели в: