Яна Наскова показа дебютира с модната колекция Unlocked

Новоизгряващата дизайнерка Яна Наскова и нейната марка La Clé („ключ“ от френски) дебютираха преди броени дни с пролетно-лятната колекция „UNLOCKED”. Champagne Room Art Club стана домакин на модното събитие, което събра на едно място важни имена от модния бранш и бизнес средите.

Яна Наскова откри ревюто с брилянтна рокля, обсипана със стотици ръчно пришити кристали. Още 9 елегантни тоалета бяха представени на модния подиум. Материите са разнообразни – лен, памук, сатениран памук и дантела. Линиите са изчистени и женствени. Цветовете са в унисон с разцъфващата пролет. Декорациите са блестящи – от кристали и перли, до нежни верижки и ръчни бродерии.

Според Яна всеки един от моделите е различен ключ със скъпоценно име, който води към един уникален и екстравагантен стил. Младата дизайнерка закри представянето на колекцията с две дечица – синът й и неговата малка приятелка, всички облечени в тон.

Яна казва, че вдъхновението й за колекцията идва от малките красоти и радости, които ни заобикалят в ежедневието, от хубавите емоции и чувства, които й дават близките. Тя е изпълнена с ентусиазъм и страхотни идеи, които обещава да реализира час по-скоро.

Дизайнерката сподели пред гостите на събитието: „Това не е просто представяне на модна колекция, това е моментът на отварянето на една врата към един красив свят, който смятам да покоря! Ключът към него не е само марката La Clé, ключът сте всички вие!“

Сподели в: