Явор Захариев и DJ Dian Solo от Deep Zone заедно в нов проект

Екс-вокалистът на култовата група Gravity Co Явор Захариев излиза от затишието, което последва след напускането му на групата. Това се случи след покана за съвместен проект с друг виден музикален представител –  DJ Dian Solo от Deep Zone.

След няколко работни срещи двамата установили, че са на едни и същи музикални честоти и не след дълго първата им авторска песен вече е факт.

Тя се казва „Rise Again” и се пее за това как човек със силата на вярата може да изплува нагоре, след като е имал куп проблеми и неприятности които съдбата му е поднесла.

Песента може да бъде чута тук: http://www.deepzoneproject.com/about/dj-dian/, a в началото на месец Април 2010 се очаква да излезе и видеоклипът, който вече е заснет в Лас Вегас и София. 

Освен авторска продукция двамата направиха ежеседмично радио шоу „План Б” което се излъчва всеки петък от 23.00 ч. по Алфа радио и зрелищен проект (на живо) който вече обикаля клубовете из страната. Уникална комбинация между DJ сетовете на Dian Solo (Deep Zone), върху които ще се сипе кадифения глас на Явор (Yavor).

Стилистиката е: Progressive, Tech House,  и дуото обещава нещо невиждано и нечувано досега което не трябва да се пропуска. Към звездния екип се е присъединил и новия член на групата Deep Zone – Алекс Кипров младши (Startrax – син на именитият композитор на Лили Иванова), който ще прави въвеждащата подгрявка на многобройната тълпа, която се изсипва на събитията.

***
Интервю с Явор Захариев

Сподели в: