Юмейхо и кабала – разговор с Валентин Благоев

На 12 октомври, от 19:00 до 21:00 ч. в Сохо ще се състои отворена среща от типа лекция-разговор с Валентин Благоев на тема "Юмейхо и кабала". Входът е свободен.

Двете източни практики на пръв поглед изглеждат несъвместими – едната е мануална, а другата е напълно ментална. Задачата на
Валентин Благоев ще бъде да разкаже и покаже как  помага на хората чрез комбиниране на японска терапия за хармонизиране геометрията на физическото тяло и наука за невидимия свят и неговото манипулиране.

Още в най-ранното си детство, Валентин се докосва до магията чрез баба си – професионална магьосница и дядо си, който е бил русалия. Знанията се наслагват и чрез Митко Крестев – управител на музея в Рилския манастир, който му разкрива нехристянските тайни на манастира. 

Валентин практикува юмейхо от десет години и когато започва да работи професионално с пациенти, чрез съвкупността от натрупаните знания в двете сфери успява да усеща и разбира генезиса на проблемите им. Гостът твърди, че в света на причинно-следствени връзки е необходима по-особена методика за действие, като един от тях е Кабалистичната Магия.

Негови учители по юмейхо са Лука и Ига Сорин, също и учители от руската школа – Ая, Западния Шаман, Александър, има и познания в Езотериката. Валентин е изнасял лекции и е работил в България, Русия, Израел, Гърция, Германия и Италия.

Събието е във формата Creatives Talk – поредица, в която интересни представители на креативните индустрии споделят опита си под формата на дискусия.

Прочетете още:
Матча – мистичният чай, запазен през вековете
Лесно-трудни трикове за здраве от известни личности

Сподели в: