Юлия Юревич – в усилена подготовка за "Мис Свят"

“Мис България 2007” Юлия Юревич ще представи страната ни на престижния форум за красота “Мис Свят”, който ще се проведе на 4 октомври 2008 г. в Украйна.

В момента русата красавица от Козлодуй усилено тренира във фитнес залата, за да поддържа добра форма. В малкото си свободни минути се грижи за попълването на своя гардероб с нови тоалети, които ще са специално за конкурса. Обещала си е да шашне организатори и жури с бляскави официални рокли, интересни бижута и богата народна носия.

Юлия ще избира между 13 официални тоалета. Нейните три любими рокли, които ще пази за най-важните си представяния, са шедьоври в различни цветови гами –  прилепнала тюркоазено синьо-зелена рокля с гол гръб и обсипана с камъни, сребриста бална рокля, украсена с черни рози и още една в нежен розов цвят.

Освен красотата на световния конкурс се цени и артистичното поведение. Затова "Мис България 2007" подготвя няколко различни изпълнения за доброто си представяне. Тя ще избере танц – ръченица или модерен балет, или изпълнение на популярна песен.

Юлия ще замине за Украйна в началото на септември.Там й предстои цял месец подготовка с хореографи и различни медийни изяви.

Сподели в: