"Ще се срещнем в Тоскана" – история на две необвързани приятелки в слънчева Италия

„Ще се срещнем в Тоскана” е свита с вкус на опияняващата любов и на чаша хубаво мерло

Две необвързани приятелки, Ели и Лори, тръгват на десетдневна почивка в красива винарна в слънчева Тоскана. Много вино. Горещи италиански нощи. Всичко това ще откриете в новия остроумен и свеж роман на ИК „Кръгозор” – „Ще се срещнем в Тоскана” от Лиса Дикинсън.

Нека имаме предвид и статуса на главпните героини – необвързани 30-годишни, без планове за брак и деца. Ели е доволна от този живот – харесва ѝ да е независима, обича работата си, която е обсебила живота ѝ, и няма никакво намерение скоро да тръгне към олтара под звуците на Менделсон. Но Лори иска да намери любовта и то веднага.

Когато Лори моли Ели да отиде с нея на почивка за необвързани в красива вила с винарна в Тоскана, Ели неохотно се съгласява. Ваканцията обещава много слънце, забавления и шанс за горещи романси. Въпреки че Ели няма намерение да обръща гръб на прекрасния си живот на необвързана жена и да се задоволи с нечия чужда представа за „перфектния мъж”, все пак смята, че десет дена далеч от напрежението в офиса, под тосканското небе с най-добрата си приятелка и неограничени количества хубаво италианско вино, биха ѝ се отразили добре. Какво би могло да се обърка? Оказва се, че повече неща, отколкото Ели може да си представи, когато на хоризонта се появяват застаряващ американски сваляч, шефката на Ели и… привлекателният син на собствениците на винарната.
Забавните моменти в романа се редуват един след друг, от страниците се носи опияняващ аромат на вино и ухание на горещи италиански нощи. Кара те да повярваш в магията на чаша хубаво мерло и в тръпчивия вкус на истинската любов. 

Откъс от книгата

Вижте още:
Хумор и сексуално напрежение в романа "Шоколадова магия"

Сподели в: