Ще има буферна зона пред зала Фестивална за феновете на Rock The Balkans

Остават броени дни до фестивала Rock The Balkans! Мястото на събитието е зала Фестивална, чиито врати ще се отворят в 16.00 часа на 29 юни (понеделник)  2009г.

Бандите ще се качат на сцената в този ред:

17.00 – 17.30 часа – Skre4 (България)
17.45 – 18.30 часа – MaNga (Турция)
19.00 – 20.00 часа – Saga (Канада)
20.30 – 21.30 часа – Queensryche (САЩ)
22.00 – Limp Bizkit (САЩ)

В деня на събитието билети ще се продават и на входа на залата без промяна на цената. За удобство на феновете ще бъде изградена голяма буферна зона около залата, където те ще могат да излизат, след като веднъж са минали през пропусквателния режим. Вътре ще се продава на корем и Tuborg от огромна, съвсем нова, уникална мултимедийна каравана, оборудвана със специално сценично осветление, много кранове за освежаващата напитка Tuborg, колони и плазми, от които ще тече тематична музка за пълен кеф!!!

Limp Bizkit, Saga и Queensryche пристигат директно от Румъния, където предишната вечер имат общ лайв. Трите банди пътуват с найтлайнери (специални тур бусове).
Турската нео метъл банда MaNga идва специално за Rock The Balkans в София.

Хедлайнерите на феста Limp Bizkit пристигат с феноменална продукция. Американците идват у нас за първи път и то в оригинален състав. Само ден преди нашето шоу те ще забият и в Румъния, а следващата им спирка ще бъде фестивала Volt в Унгария.

За престоя си в София групарите не се проявили особени капризи. Държат на чисти хавлии в съблекалните, големи огледала и пепелници, както и на приглушено осветление. Бандата ще продава оригинален мърчандайз преди и по време на шоуто си! А след като забият, ще се срещнат и с десет от своите най-запалени фенове! Естествено, за всички е загадка с какъв точно грим ще се появи на сцената в понеделник откаченият гений Уес Борланд, включително и за останалите членове на бандата. Не е ясен и финалният сет лист, защото групарите го променят за всяко свое шоу.

Прогресив легендите Saga пък са поискали от организаторите рядко срещан инструмент – аналогов синтезатор, последно поризвеждан през 1983. Отделно от това и три супер мощни и супер модерни синтезатора модел Korg M3.

Вратите на зала Фестивална се отварят в 16.00 часа, а зоната зад залата ще бъде отцепена за бекстейдж на групите, където ще бъде изграден цял палатков лагер за рокаджиите. Там ще бъдат и техните гримьорни и офиси на придружаващите ги екипи.

Всичките гостуващи банди ще се срещнат и с най-яките си фенове.

ROCK THE BALKANS
Място: зала Фестивална
Doors open: 16:00 часа

Билети : мрежата на eventim.bg; ticketstream.bg и Билетен център – НДК
Цени: 65 лева – седящи, 75 лева – терен, 90 лева – golden circle  

Сподели в: