Шоуто "Live From Buena Vista – The Havana Lounge" отново идва у нас

Истински герои се оказаха звездите от шоуто “Live From Buena Vista – The Havana Lounge” – Teresa Garcia Caturla и Julio Alberto Fernandez, които са на сцената почти всяка вечер от близо три години насам. От края на март 2006 г., когато стартира то, досега тe имат около 400 представления, които всеки път са на различно място. Едва ли магнетичният Pio Leyva от Buena Vista Social Club, който е един от инициаторите на шоуто, е прогнoзирал толкова дълъг живот на ”Live From Buena Vista – The Havana Lounge”. И въпреки че си отиде точно преди старта му – неговият дух и усмивка се усещат и докосват от сцената по време на шоуто. Оттам ще ни погали още и завлядяващият глас на Julio Alberto Fernandez от Buena Vista Social Club, и на звездата на групата Afro Cuban All Stars – Teresa Garcia Caturla. Неочакван успех, силни емоции, традиционни кубински ритми, дълъг път и симпатични дълголетници – всичко това е част от запазената марка на Buena Vista.
 
Шоуто, което навсякъде е посрещано с пълни зали и огромно вълнение, очакваме отново в София на 6 февруари 2009 г. в зала 1 на НДК.

Изглежда, без да подозира, великият Компай Секундо е начертал пътя на Buena Vista в текста на емблематичната “Chan-Chan”. В нея се пее: "От Алто Седро отивам към Маркан, пристигам в Куето и после продължавам към Маяр”. Няма съмнение, че това наистина е съдбата на пътуващите кубински музиканти – без умора да разнасят по света музиката и енергията си.
 
“Live From Buena Vista – The Havana Lounge” отдавна няма нужда да доказва своята класа, да показва етикет или марка. Нестихващият интерес, който съпровожда дългия му път и емоциите, които носи на феновете още с първия акорд, са точната мярка и доказателството за всичко това.

В София шоуто идва по покана на Жокер медиа и Stella Artois. Билети се продават на касите на Билетния център в НДК, в мрежата на Ticketstream.bg, Office 1 Superstore и Eventim.bg. Цената им е от 20 до 70 лева.

Сподели в: