Шествие подкрепя Осиновителския уикенд на Animal Rescue Sofia

Никол Станкулова и Милена Славова ще станат кръстиници на кученца за осиновяване

На 8 юни, неделя, от 11.30 от НДК ще започне шествие в подкрепа на Animal Rescue Sofia и осиновяването на кучета. Десетки осиновители на бездомни кучета и техните любимци ще преминат на символично шествие в подкрепа на каузата през центъра на столицата.

Сборният пункт е входът на градинката на НДК откъм кръстовището на бул. Патриарх Евтимий и бул. Витоша, а началният час – 11.30. Походът ще премине през градинката на НДК, по пешеходния мост и ще завърши около 12.15 в центъра на PETS&U на бул. Черни връх 25 А, където певицата Милена Славова и водещата Никол Станкулова ще “кръстят” поредните кученца, които търсят дом чрез инициативата. “Кръстници” на мъничета от проекта вече станаха момчетата от D2.

Към шествието се очаква да се присъединят и десетки собственици на домашни любимци, които подкрепят каузата на Осиновителския уикенд.
 
Осиновителският уикенд е един от най-успешните проекти за намиране на семейства на животни у нас, като за 5 месеца вече е помогнал на над 30 кученца и семейства да се открият едни други. Всяка седмица мъничета от фермата на Animal Rescue Sofia гостуват на  PETS&U, за да могат всички желаещи да дойдат и спокойно да се запознаят с тях на удобно и достъпно място.

Сподели в: