Шествие и концерт за Рила и Иракли

Днес, на 18.10.2007 (четвъртък) в София ще може да се присъедините към шествието и концерта за Рила и Иракли с Остава, Балканджи, БГз, Добри и Питкин, Андро Стубел, Веселин Митев (гайда) и Станислав Стоянов (тъпан), както и с изпълнители на народни песни и танци. Програмата е следната:

17:30 – 19:00 часа: шествие от Министерството на околната среда и водите на Славейков (по Графа, Алабин, Дондуков покрай Министерски съвет до площад Батенберг). Сборен пункт за шествието: площад „Славейков" до Министерството, 17:00 – 17:30 часа. Носете си много музикални инструменти, красиви лозунги, звънчета и кутийки-дрънчилки, за да загреем за концерта!

19:00 часа, площад „Батенберг" (на жълтите павета до бившето място на „Мавзолея") – начало на концерта !!!
Музика за хората и природата благодарение на Остава, Балканджи, БГз, Добри и Питкин, Андро Стубел, Веселин Митев (гайда) и Станислав Стоянов (тъпан), изпълнители на народни песни и танци.

С това музикално събитие Българска Фондация Биоразнообразие връчва годишната награда за най-успешна кампания за 2007г. – тази за опазването на Природен Парк „Странджа" – на всички нас, гражданите, отговорни за успеха!

Надяваме се с това музикално събитие да предизвестим успешността на кампаниите – за запазването на свещените земи на Национален Парк Рила и един от последните девствени плажове по нашето черноморие – Иракли.

Бъдете облечени в синьо – като водата на Седемте Рилски езера и на Черно море. Да се разлеем по улиците и на площад "Батенберг"!

Сподели в: