Шеметна лятна дръм енд бейс програма

Разнообразна програма в различни формати, събития и участия предстоят на артистите на Hard Music and Sounds United. В плановете на родната дръм енд бейс формация правят впечатления участия в партита с нестандартна постановка, множество световноизвестни имена пристигащи за участия по покана на H.M.S.U. и разбира се дългоочакваното девето издание на тридневния дръм енд бейс фестивал на открито.
 
Известна е финалната програма на тридневния „Летен Дръм енд Бейс Фестивал на Открито”, който ще се проведе от 03 до 05 юли над с.Кътина на 10 км. от София. Сред участниците са и утвърдените на сцената имена като Audio /UK/, Capital J /UK/, Taxman & MC Det /UK/, Break /UK/, Dean Rodell/UK/, COOH /BG/, Harris /GR/, Thrasher /NL/,  Disphonia /GR/, R.O.B.T.F /BG/ и други. Недвусмислен акцент в 40 часовата програма с над 20 гост участия от региона и Европа ще бъде дръм енд бейс звука и неговите превъплъщения – джънгъл, джъмпъп, текстеп, ликуид, техноид, дъбстеп, уобъл, атмосферен, дъброк и вокален. В продажба до 07 юни ще бъдат ограничен брой билети за трите дни на фестивала на ултра преференциална цена от 20 лв. Цената на билетите от първи юни до деня на събитието ще бъде 25 лв. В деня на събитието – 30 лв. за трите дена и 25 лв. за втората вечер. Те ще могат да бъдат закупени от ТикетПро и в магазини Брейкпоинт, Корпорайд, Вижън, 4:20 и Дюкян Меломан.

LTJ Bukem+MC Conrad и SubFocus ще гостуват по покана на H.M.S.U. на фестивала „SPIRIT of Bourgas” на 14 август. Смятан за един от основоположниците на стила и в частност по-лекия атмосферен дръм енд бейс, LTJ Bukem/UK/ ще пристигне отново в България по покана на H.M.S.U., този път за участие в първата нощ от “Spirit of Bourgas’, специално селектирана от водещата българска дръм енд бейс организация. Сетът му ще бъде представен от верният сподръжник вече повече от 10 години – енигматичния MC Conrad/UK/. Непосредствено след легендарното дуо в програмата ще вземе участие и нашумелия както със собствената си продукция, така и с един от най-успешните ремикси на The Prodigy – Subfocus/ UK/. От българска страна с сетове ще се включат и артистите от H.M.S.U.
H.M.S.U. ще приветства всички дръм енд бейс зарибени на безплатно парти под надслов „ДНБ Структура” на 1 юни, понеделник в клуб Строежа, Студентски Град. Събитието с начален час 2100 ще представи шестчасов сет от Mocks и Konspirator, свежо настроение на закрито и открито и разбира се рафинирана дръм енд бейс селекция, съвместима с летни барове и абитуриентски балове. Миксът ще бъде излъчен в реално време в Интернет през HMSU и EILO. „ДНБ Структура” е последното събитие на H.M.S.U. до летния фестивал на открито.

До края на май и през юни предстоят още участия в страната: Всеки четвъртък в Интернет през HMSU.org и EILO.org се излъчва предаването „pro:filaktika”. В заключителната неделна селекция на Атмосферик фестивал ще представи своя дъбиран сет артистът на HMSU и Mirizma – EXo. По време на фестивала SEEME на дръм енд бейс сцената ще могат да бъдат чути сетове на acidtrip, Ogonek, Targy и EXo. А както всички знаят, Иван Шопов е с дати в чужбина за три месеца напред както с проекта си COOH, така и с алтернативния етно-електронен – Balkansky.
Повече информация за предстоящи събития, автоматизиран бюлетин и онлайн радио на www.hmsu.org.
Нетлейбъл с безплатни издания в MP3 формат на www.hmsu.net.
Официален сайт на клуб Строежа – www.stroeja.com.
Официален сайт на Spirit of Bourgas – www.spiritofbourgas.com.
Официален сайт на SEEME 2009 –www.seeme-sofia.com.

Сподели в: