Шакира озвучава "Зоотрополис" – новия Дисни филм

Кои животни изникват първо в съзнанието ви, ако трябва да си представите КАТ и служителите зад гишетата в един животински свят?

Новото Дисни приключение "Зоотрополис" ще гледаме в България на 4 март в кинат на 2D и 3D. Сред актьорите, които озвучават героите, са Шакира, Идрис Елба и Джей Кей Симънс

Повече за филма:
Зоотрополис е свят, където няма хора, а животните са „антропоморфни“ – сложен термин, който ги кара да вървят на два крака, да носят дрехи и да ползват последния писък на модата при мобилните телефони. Той е изграден от квартали като шикозния Сахара Скуеър и неприветливия Тундратаун. Това е град като никой друг и място, където независимо какво животно си – от най-големия слон до най-малката мишчица, можеш да постигнеш всичко.

Когато изпълнената с оптимизъм полицаят Джуди Хопс пристига в града, разбира, че да си първият заек в полицейски участък от закоравели животни, никак не е лесно. За да се разкрие престъпление само за две денонощия, първо тя първо трябва намери собственика на подозрителен автомобил. Джуди Хопс ще прекара най-важните два дни в живота си в отговор и на тези въпроси, наред със залавянето на опасен престъпник и разплитането на сложна конспирация, чиято жертва е чаровният лисан Ник Уайлд.

Вече очакваме филма с нетърпение!

Сподели в: