Шакира ни подарява нов албум в началото на януари

Шакира – световноизвестната певица с мултиплатинени продажби и носител на редица награди Grammy®, композитор, продуцент и хуманист, обяви, че записва нов албум, който ще бъде издаден в началото на 2014-та година. Премиерата на пилотния сингъл е планирана за началото на януари.

Шакира беше треньор в четвъртия сезон на риалити предаването "The Voice", в което се търси най-добрият глас на нацията. Официално беше потвърдена новината, че звездата ще участва в предстоящия шести сезон, който стартира следващата пролет като част от менторския състав.

За Shakira:
До този момент, колумбийската певица и композитор – Шакира е продала над 60 милиона копия от албумите си по целия свят. Тя е носител на множество отличия, сред които две награди Grammy®, осем награди Grammy® за латино музика, четири Световни музикални награди, три Американски музикални награди и пет Музикални награди на Билборд.

На 18-годишна възраст, певицата основава фондацията „Pies Descalzos“, с която до този момент е осигурила образованието и прехраната на повече от 6 хиляди деца от бедни семейства в Колумбия. През последните години, нейната фондация стартира работа и в други държави като последните проекти са в Хаити и Южна Африка.

През октомври 2011-та година, Президентът на САЩ Барак Обама назначи Шакира в държавната администрация. Певицата е съветник на Президента в качеството й на член на „Консултативната комисия за повишаване на образованието сред децата и младежите от латиноамерикански произход”. Същата година,  Асоциацията на латиноамериканската звукозаписна академия обяви Шакира за „Личност на 2011-та”, а певицата продължава да бъде най-популярният латиноамерикански изпълнител в социалните мрежи. Шакира стана и първият артист от колумбийски произход със звезда на холивудската Алея на славата. Пред множеството фенове, звездата заяви „Посвещавам това отличие на цялата латиноамериканска общност в САЩ, която постоянно работи и мечтае за един по-добър живот".

Сподели в: