Шакира даде гласа си на поп звездата Газел от "Зоотрополис"

Колумбийската звезда Шакира дава гласа си на Газел – поп звезда в град, населен изцяло от животни. Едно от най-известните имена в поп музиката не само вдъхна живот на един от георите, но и създаде песен за филма на Дисни "Зоотрополис".

Освен Шакира, след актьорите, които озвучават героите, са Идрис Елба и Джей Кей Симънс.

"Зоотрополис" е свят, където няма хора, а животните са „антропоморфни“ – сложен термин, който ги кара да вървят на два крака, да носят дрехи и да ползват последния писък на модата при мобилните телефони. Той е изграден от квартали като шикозния Сахара Скуеър и неприветливия Тундратаун. Това е град като никой друг и място, където независимо какво животно си – от най-големия слон до най-малката мишчица, можеш да постигнеш всичко.

Когато изпълнената с оптимизъм полицаят Джуди Хопс пристига в града, разбира, че да си първият заек в полицейски участък от закоравели животни, никак не е лесно. За да се разкрие престъпление само за две денонощия, първо тя първо трябва намери собственика на подозрителен автомобил. Джуди Хопс ще прекара най-важните два дни в живота си в отговор и на тези въпроси, наред със залавянето на опасен престъпник и разплитането на сложна конспирация, чиято жертва е чаровният лисан Ник Уайлд.

Преди филмът да дойде у нас в кината на 4 март на 2D и 3D на 4 март, клипът на песента "Try Everything" вече е тук:

 

Сподели в: