Шаде пристига в България с домашния си любимец

Само няколко дни делят българската публика от първата им среща с богинята на соул музиката Шаде. Изпълнителката пристига в Българя от слънчева Бразилия за концерта си на 29 октомври в Арена Армеец София. Очаква се очарователната британка да поднесе на многобройната си публика едно пищно шоу с много мултимедия, главозамайваща сценография и разбира се, вечните й хитове.

Специално за Шаде в бекстейдж зоната ще бъде създадена истинска феерия в бяло. Снежно бели завеси ще се спускат от двете страни на гримьорната й. Тя ще бъде аранжирана с изобилие от бели рози. В непосредствена близост до гримьорната на певицата ще бъде обособено голямо помещение, в което звездата ще вечеря.  Върху дълги бели покривки соул богинята ще се подкрепи с  изключително здравословна вечеря. Шаде, известна с привързаността си към органик храната, изисква в менюто си ниско маслени млечни храни, бяло пилешко месо, задушени зеленчуци, пълнозърнест хляб, както сурови ядки и свежи плодове. Изпълнителката и нейната група с удоволствие ще опитат най-добрите селекции от червени и бели български вина.

Интересен факт е, че мега звездата ще пристигне в България с домашния си любимец, който неотлъчно я придружава навсякъде. Сладурът е порода Wheaten Terrier.  По време на концерта за любимецът на Шаде специално ще бъде обособена стая в непосредствена близост до снежно бялата гримьорна.
След шоуто в София Шаде се отправя към Финландия, Русия и Полша, където са следващите концерти от настоящото й турне.

Във връзка с предстоящия концерт на Шаде в новата мултифункционална Арена Армеец София и огромния интерес към събитието, София Мюзик Ентерпрайсис призовава всички закупили билети да се насочат навреме към залата в деня на концерта. Арената разполага с паркинг за 1 000 автомобила.

Ограничено количество билети за събитието все още могат да бъдат закупени на цени от 130 до 170 лева от:
• Касата на Арена Армеец
• Касите на Тикетпро България и неговите партньори

Сподели в: