"Чудо" ще се случи на 26 октомври в "Перото"

Наясно сме, премиерите на книгите не се "случват", а се състоят, но понеже чудесата се случват, изкушихме се да представим излизането на книгата на Надя Захариева по този начин. "Чудо" е заглавието на сборника със 17 разказа с герои храбреци и наивници, мечтатели и неудачници. В ежедневието им не се случва нищо изключително, но всеки от тях променя света по свой начин, често без да го съзнава.

Заповядайте на 26 октомври, в 19:00 ч. в литературен клуб "Перото" на премиерата на "Чудо" от Надя Захариева, изд. "Колибри". Разказите ще представи Емил Джасим, а режисьорът Петър Кауков ще ни запознае с неофициалната, забавна биография на авторката.

Още за книгата:
Избистреният стил на авторката и пречупването на вечните теми за човешката идентичност през конкретен социокултурен пейзаж, специфичният цвят и вкус на онова, което бълбука под баналната повърхност на ежедневното, живописните герои и диалози, идеята за душевния мир като контрапункт на обществения хаос – всичко това, поръсено с топъл хумор – превръща книгата на Надя Захариева в свежо и неординерно преживяване.

Сподели в: