"Човешката холограма" – нова ера в квантовата биология

Новите научни открития ни отвеждат далеч отвъд световете на комуникациите, развлеченията и образованието. През последните години редица водещи научнопопулярни списания от двете страни на Атлантическия океан ни запознават чрез уводните си статии с удивителната хипотеза, че дълбоко в себе си всички ние сме холографски същества, живеещи в холографска вселена. Казват ни, че нашият триизмерен или четириизмерен свят, нашите домове, нашите коли и нашите планини са просто проекции – виртуална реалност, създавана и възприемана от нашите пет сетива. Според някои учени вселената ни може би наподобява по-скоро гигантски плосък екран, състоящ се от милиони милиарди пиксели, които нашият колективен поглед превръща в минало, настояще и бъдеще, и да – дори в нас самите.

В най-новата си книгата „Човешката холограма” д-р Робин Кели твърди, че човешките тела се формират върху невидимите информационни полета и взаимодействат ежедневно с тях чрез нашата ДНК. Тя е в основата на модела на човешката холограма. Авторът на бестселъра „Човешката ДНК – антена към Вселената” (ИК „Кръгозор”) изследва най-новите концепции за вселената и излага своите теории за това как, като осъзнаваме своята същност на човешки холограми, можем, с промяната дори и на най-малкия елемент, да променим не само нашето бъдеще, но и това на цялата планета.
Самият Кели споделя: „Изкушаващо е – а аз бих допълнил и за мнозина далеч по-разумно – да се разграничим от тази теория, да я отхвърлим като несъответстваща на реалността и като „твърде налудничава“. Така де, тази информация не ни е нужна и по-добре да не позволяваме да бъдем отклонявани встрани от нейните твърдения. Най-добре е да си живеем живота и да се справяме с огромните предизвикателства, пред които сме изправени днес – глобалният финансов хаос, климатичните изменения, тероризмът и ядреното въоръжаване.

Напълно разбирам подобна реакция. Такова бе и моето мнение… първоначално – казва Кели. Но след това в съзнанието ми се зародиха въпроси, които все отказваха да ме оставят на мира. Какво знаем за изкуството на холограмите, което би могло да хвърли светлина върху човешкия живот? Възможно ли е фактът, че всяка част от специалната холографска плака, използвана за създаването на холографския образ, съдържа информацията за цялото, да има някакво отношение към нашите тела? Каква би била ползата за нас и за планетата ни, ако се окаже вярно, че актът на нашето наблюдение и действията ни имат пряко отношение към съществуването и ритмите на вселената ни?”

Робин Кели ни запознава с революционните изследвания от последните години на биофизици и медици, които откриват нова ера – ерата на чудесата. Повежда ни в това приключение и ни показва как най-добре да използваме тази информация тук и сега, за да преобразим живота си и да постигнем възможно най-добро здраве.

Д-р Кели разяснява какво представлява холограмата, как се изгражда моделът на човешката холограма и защо е толкова важен за нас, хората.
Моделът на човешката холограма:
Обяснява защо се разболяваме и как чрез него да намерим пътя към изцелението
Какво представлява сърдечната кохерентност и как да я постигнем, за да се излекуваме
Показва по какъв начин фракталният модел е важен за лечението – само чрез промяната на един спомен, на едно вярване се лекуват болести на века като рака, сърдечни заболявания, високо кръвно, хронични здравословни проблеми
Обединява сърце и ум, чувства и предчувствия
Запознава с най-новите проучвания на квантовата биология и тяхното приложение в практиката – от разкриване на тайните на ароматите до облекчаване на трафика в големите градове

Днес всички учени са единодушни, че зад нашия свят на времето и пространството се крие друг – невидим за сетивата ни! Науката квантова биология сега прохожда, но е един от пътищата, водещи ни към този свят! д-р Р. Кели

„Човешката холограма” печели първа награда в Best Books Awards USA за „Научна книга на годината” през 2011 г.
През 2012 г. е финалист на Ashton Wylie Book Awards.

Сподели в: